вівторок, 2 серпня 2011 р.

Мар’яна Варців: РОЖЕВО-ГОЛУБА УКРАЇНА



Мудрі люди кажуть: «Якщо не побачиш, то не зрозумієш». Коли я почула, що Міністерство юстиції України легалізувало всеукраїнську громадянську організацію лесбіянок, геїв, бісексуалів і трансгендерних людей (ЛГБТ)», то майже пропустила цю новину повз вуха. Ну, подумала, знову в Україні легалізують щось модно-непристойне, занесене до нас з чужих країв, де сонце напікає людям голови сильніше, ніж українцям.

Але через кілька днів побачила на лавах у парку біля драмтеатру зграю молоді і серед них дівчат, які пристрасно цілувалися. Вони це робили так, ніби спеціально демонстрували перехожим, що їхні цілунки є не дружніми, а саме лесбіянськими. Один чоловік, що проходив, зробив їм зауваження, а вони обізвали його «рагулем». І це відбувалося поряд з каплицею, збудованою на честь героїв, що віддали своє життя за Україну. Це видовище довго стояло в мене перед очима і навело мене на сумні роздуми.
Адже основою нації є рід, родина. Без родини нація не може існувати. Родина можлива лише тоді, коли є чоловік, дружина і діти. Але оте ЛГБТ перекреслює родину в істинному, споконвічному розумінні цього слова. Зате багато говорять про «нетрадиційні родини», «одностатеві родини». Це є підміною понять і значень. ЛГБТ не має і не може мати родової повноти, тому що там відсутній продуктивний зміст роду – продовження родового життя у майбутнє, передання генетичного спадку нації новим поколінням українців.
Така підміна понять руйнує опорний елемент нації. І не треба ворогові ані танків, ані окупаційних військ. Треба лише підмінити традиційну родину «елгебетешниками». Людська зграя, яка складається з лесбіянок і інших гомосексуалістів не здатна захищати державу або обстоювати культурні цінності предків. В першу чергу тому, що культурні цінності предків твердо базовані на освяченому Богом коханні та єднанні чоловіка і жінки. Подібно цьому клітини ракової пухлини не можуть функціонувати як нормальні клітини. «Нація», що складається з лесбіянок і гомосексуалістів, це те саме, що людина, повністю складена з ракових клітин.
Тому їх і легалізують. Вони потрібні для здійснення далекосяжних задумів «соціальної інженерії». Вони наче перехідний етап між теперішньою Україною і тою майбутньою, яку заселять чужинці і в якій вже навіть не буде чути української мови. Кажуть, що Івано-Франківськ київські вожді «нетрадиційників» вважають дуже «продвінутим» містом, де дуже активні та сміливі лесбіянки. Що франківських лесбіянок приводять як приклад лесбіянкам з інших обласних центрів.
Я не знаю, так воно чи ні. Я не знаю, хто у Івано-Франківську підтримує рух ЛГБТ, хто фінансує і рекламує цю руйнівну моду. Але я знаю, що ті з наших краян, які заспокоюють себе балачками про те, що Івано-Франківськ, мовляв, «місто релігійне, люди тут вірують в Бога і збоченців не толерують», є безпідставними оптимістами (а мовою збоченців – все тими ж «рагулями»). Все воно вже тут і активно діє. Як та метастаза, що міцно закріпилась на колись здоровому органі. Тільки при владі у нас не хірурги і навіть не лікарі, а безграмотні санітари, яким щонайменше байдуже до здоров’я нації.
Я закликаю нашу місцеву владу, мера, “Свободу”, обласну раду, обласну адміністрацію – зверніть на це увагу. В нашому краї потрібно заборонити оце ЛГБТ. Потрібно вичавлювати це з Прикарпаття. Оголосимо нашу область, наше місто – Зоною, вільною від ЛГБТ! Для мене ваша, панове владо, поведінка в цій ситуаціє є тестом і щодо вас. Якщо ви ніяк не відреагуєте на це неподобство – то я і вас буду вважати педерастами (перепрошую).
Мар’яна Варців
українська письменниця-поетеса,
працюю медсестрою

Немає коментарів: