понеділок, 24 квітня 2017 р.

II Ватиканський Собор, Мухаммед та іслам




Вступ:
Автори документів II Ватиканського Собору з духом аджорнаменто зашифрували єресі під позитивними і двозначними формулюваннями, прикриваючись авторитетом Собору і папи. Ніхто не міг собі дозволити вказати на прихований обман! Таким чином було скоєно найважчий злочин – зловживання церковним та Божим авторитетом проти Церкви і проти Бога.
Дешифрування духа II Ватиканського Собору по плодах за 50 років
II Ватиканський Собор (1962-1965) програмою аджорнаменто «закоренив, кодифікував і прийняв всередину Західної Церкви весь менталітет модернізму, лібералізму і звабливої, пристосувацької моралі». Дух брехні замінував усі догми через прийняття двозначних понять. Тоді в післясоборний час з цих двозначних формулювань і понять вже тільки однозначно просовували єресі. Прикладом є Декрет про екуменізм. Він поєднує єресі з правдою. У пункті 11 міститься єресь: «Спосіб і методи викладання католицької віри у жодному разі не мають стати перешкодою для діалогу з братами (некатоликами і поганами – див. Nostra aetate)». Але в наступному реченню є протилежна вимога: «Дуже важливо, щоб усе віровчення подавалося ясно». Результатом є те, що правду неможливо реалізувати, і вона служить тільки як алібі, а документ в результаті втілює духа єресі. Це і була його прихована мета. Цей принцип використано в багатьох документах Собору.
Єретичні формулювання з декларація Nostra aetate (NA) (див. http://vkpatriarhat.org.ua/?p=25550)
Цитата: «В індуїзмі люди дошукуються Божих таїнств ... в любовному й довірливому зверненні до Бога».
Відповідь: Індуїзм не визнає єдиного Бога Творця, але має політеїзм – багатобожжя. Корові поклоняються як богині, і навіть вшановують змій! Індуїзм не звільняє людину, але тримає її в полоні обману, в темряві невіри, а часто і в пожаданнях й аморальності. Індуїсти «приносять жертви не Богу, а демонам» (див. 1 Кор. 10,20).
Цитата: «Буддизм навчає людей, яким шляхом вони, побожно і з довір’ям, могли б набути стану досконалого звільнення або – власними зусиллями чи за допомогою з небесних висот – дійти до найвищого просвітлення.».
Відповідь: Кожна людина знаходиться в рабстві первородного гріха і може досягти прощення гріхів, «досконалого звільнення і найвищого просвітлення тільки через Ісуса Христа – шляхом навернення і покаяння. Власними зусиллями або за допомогу з небесних висот (в поганстві це означає: з допомогою демонів – ангела світла) може набути тільки найвищого фальшивого просвітлення і фальшивого звільнення.
Цитата: «Так само й інші релігії... вказують різні шляхи, тобто вчення та заповіді життя, й використовують священні обряди».
Відповідь: Поганські релігії своїми священними обрядами приносять жертви не Богу, а демонам (1 Кор. 10,20). Їх вчення перешкоджає пізнанню і прийняттю не тільки об'єктивної правди, але і явленої! Це системи, які відкидають Христа – Правду! Необхідно розрізняти, що існує один Бог, але це не міняє того факту, що існує й сатана, упалий ангел, і упалі ангели – демони. Поганські культи їх вшановують, але істинному і найвищому Богу не поклоняються (Рим. 1,16-25). Бог все створив, але не всі Його вшановують, а це стосується й ісламу. «Хто відрікається Сина, не має й Отця» (Ів. 2,23).
Цитата: «Католицька Церква не відкидає нічого, що є в цих релігіях правдивим і святим».
Відповідь: Що саме в поганстві правдиве, а що брехливе? Реінкарнація брехливо заперечує особистого та істинного Бога, безсмертну людську душу, Божий суд, відкупительну смерть Христа за наші гріхи, рай і пекло! Коан – це не просвітлення, а самообман і втрата розуму. Нірвана і просвітлення – це насправді одержимість демонами!
Цитата: «Зі щирою повагою (Церква) ставиться до тих способів життя й поведінки, тих настанов і вчень».
Відповідь: Якщо ставиться з повагою, але без справжньої критики, то це є ознакою втрати здорового глузду і розуму, а також втрати спасительної віри! Сюди відноситься: «Що спільного між світлом і темрявою? Яка згода між Христом і Веліялом?» (2 Кор. 6,14-15).
Мученики радше жертвували своїм життям, ніж би під час поганських обрядів кинути одне зерно кадила на знак пошани до демонів!
Цитата: «Тому Церква закликає своїх синів свідомо і з любов’ю, через діалог і співпрацю з визнавцями інших релігій, визнавати, зберігати і примножувати їхні духовні та моральні блага».
Відповідь: Ісус наказує: «Ідіть і зробіть учнями всі народи» (Мт. 28,19-20), тому це зрада – на місце заповідей Христа поставити діалог, подібний до того, який ще в раю вела жінка з дияволом (Бут. 2). Що саме є духовним і моральним благом, яке ми повинні не тільки визнавати, але й зберігати, і примножувати? Ісус називає це поганське благо «темрявою» і «владою сатани» (Ді. 26,17-18). Апостол повинен відкрити очі поганам, щоб вони навернулися від темряви до світла і від влади сатани до Бога!
Цитата: «Церква цінує також мусульман, які почитають єдиного Бога, живого й сущого, милостивого і всемогутнього, Творця неба і землі, який промовляв до людей» (див. св. Григорій VII, Epist. XXI, 21).
Відповідь: Істинний Бог є єдиний, живий, Творець. Однак мусульмани під впливом Мухаммедових об’явлень не поклоняються істинному Богу, але Аллаху, який є найвищим (акбар) з 360 поганських божків Мекки. Йдеться про демона чи диявола. Про це свідчать і плоди.
Цитата: «…який промовляв до людей».
Відповідь: Мухаммед мав якесь об’явлення, при якому йому з рота текла слина і він сам сказав: «Демон опанував мене». Це написано в його життєписі і в Корані. Очевидно, до нього промовив диявол, але однозначно, що не істинний Бог. Також в Корані, в 72 главі, написано, що начебто демони, які слухали, як Мухаммед проповідував, були настільки захоплені, що вирішили стати мусульманами. Навіть і Мухаммед стверджував, що демон, який був в ньому, навернувся і також став мусульманином. Сам Мухаммед признає тут демонське коріння. А плоди? Ненависть, кровопролиття, безправ’я і тероризм!
Цитата: «Навіть таємним настановам (бога) вони стараються всією душею коритися, як корився Авраам, на якого мусульманська віра радо покликається».
Відповідь: Мусульмани не мають нічого спільного ні з вірою Авраама, ні з Авраамом. На Авраама посилалися і деякі євреї. Але Ісус їм сказав: «Якщо б ви були дітьми Авраама, чинили б ви діла Авраамові... А ви бажаєте вбити Мене... Ваш батько диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете... А був він душогубець від початку... і правди нема в ньому» (Ів. 8,39-44). Мусульмани зобов’язані наслідувати свого засновника Мухаммеда!
Навернений мусульманин свідчить:
Мухаммед мав 66 жінок, але будь-коли міг взяти собі будь-яку жінку, навіть одружену, а це сексуальна манія!
Одруження з 6-річною дівчинкою – це легалізація педофілії!
Убивство за один день 900 полонених євреїв – це кровожерливе звірство!
Насилувати полонених жінок, які стали його жертвами, – це колосальне збочення!
Наказувати своїм послідовникам робити те саме – це диктаторський тероризм!
Дозволяти їм брехати і обманювати – це злочинна підлість!
Іслам – це культ та ідеологічно-політична загарбницька система. Криваві бойні свідчать не про Бога, а про диявола!!!
Висновок:
Що сьогодні повинні робити представники Церкви? Покаяння! Публічно визнати, що ІІ Ватиканський Собор був і є єретичним.Що стосується індуїстів, буддистів і мусульман, то згідно Євангелія, ми зобов'язані проповідувати їм Христа і шлях спасіння, навіть ціною мученицької смерті! Синкретизм та міжрелігійний діалог – це самогубний обман!

+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій, ЧСВВр                  + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі

20.04.2017
Копії:
- Православним єпископам
- ЗМІ

Немає коментарів: