понеділок, 13 лютого 2012 р.

Чому в Україну зачастив Елтон Джон?



Останнім часом в Україну зачастив англійський гомосексуаліст Елтон Джон. Наші експерти провели невеличке розслідування з метою зясувати «загадкову» причину цих частих відвідин України.  Виявилося, що співак прямо пов'язаний з пропагандою та просуванням гомосексуальної ідеології в Україні.
Минулого разу він хотів вивезти українського малюка з Донецька, а тепер - популяризує тему ВІЛ-СНІДу. Зявився навіть спільний проект СНІД-Фонду Елтона Джона і Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД». Чому саме ця тема цікавить Елтона Джона? Як відомо основними розповсюджувачами і рознощиками СНІДу є гомосексуалісти. У 1996 році Американський центр нагляду за хворобами (CDC - US Centers of Disease Control and Prevention) підтвердив, що 75 % молодих гомосексуалістів (15-22 роки) вже ВІЛ – інфіковані.
            Оскільки гомосексуалісти є рабами сексу, то вони часто міняють партнерів: 43% гомосексуалістів зізналися, що за своє життя мали 500 і більше партнерів, 28% визнали, що мали 1000 і більше, а 79% повідомили, що половина цих партнерів були для них зовсім незнайомі люди.
            Гомосексуалісти найчастіше є перенощиками сифілісу, гонореї, гепатиту Б, «синдрому гомосексуальної кишки», туберкульозу і вірусу слизової залози. 39-59% гомосексуалістів заражені кишковими паразитами, такими як черви, вертячки і амеби. Також гомосексуалісти винуваті за «першу, перенесену сексуальним шляхом, інфекційну тифову гарячку» в історії Сполучених Штатів. Ця хвороба спричинена споживанням людського калу.
      Чи стане Україна гомосексуальним розсадником цих хвороб? Це вже залежить від кожного з нас.
      Зупини гомосексуалізм = захисти своїх дітей від ВІЛ-СНІДу

Немає коментарів: