понеділок, 4 липня 2011 р.

Два ревізори – дві жінки збоченої орієнтації контролюють Україну

Народним депутатам Верховної Ради України
Цитата (зі статті ПАРЄ розраховує на дотримання українською владою прав і свобод людиниопублікованій на http://www.civicua.org/news/view.html?q=1407281):„Парламентська асамблея Ради Європи сподівається на те, що українська влада буде дотримуватися прав і свобод людини. Про це заявила співдоповідач моніторингового комітету ПАРЄ Майліс Репс.”
Коментар: Йдеться про психологічну маніпуляцію з метою створити враження, нібито в Україні не дотримуються права і свободи людини. Вони дотримуються. Однак п. Репс не йдеться про дотримування прав людини, але про просунення гомосексуальних законів та диктатури, якими в результаті будуть порушені права громадян. Проте українська влада, яка справді захищає права людини, мала би виступити проти цієї сучасної гомосексуальної диктатури.
Цитата: „Вона висловила стурбованість тим, що останнім часом в Україні збільшилася кількість заяв громадських організацій щодо посилення порушень прав і свобод людини.”
Коментар: Ці скарги зроблені на замовлення. А цими організаціями є гомосексуалісти і лесбіянки, які згідно цього сценарію вимагають привілейованих законів на шкоду більшості громадян так, як це вже є у ЄС. Якщо хтось є гомосексуалістом, але не докучає і не робить насилля над молоддю або над іншими громадянами, ніхто його не дискримінує, ані не карає. Якщо порушує закони, то карається так само, як і всі інші. Однак це не є жодним порушенням прав і свобод людини, як цілеспрямовано драматизує п. Репс.
Цитата: „Зокрема, п. Репс висловила занепокоєння заявами про порушення прав громадян на вільні збори, свободи слова, свободи ЗМІ, а також заявами про порушення прав і свобод людини співробітниками міліції.”
Коментар: Запитуємо, хто з українців пише ці заяви – відповідь ясна: ніхто крім гомосексуалістів. Що мається на увазі під терміном вільні збори? Відповідь: Йдеться про гей-паради, які недозволені з причини захисту громадян від гомо-диктатури. З досвіду знаємо цей сценарій: найперше розпочали з гей-парадів. Відразу ж за ними ці збочені люди просувають нові закони на шкоду більшості громадян, з важкими карами за т.зв. гомофобію і вже практично з сильною пропагандою у мас-медіа, в освіті, …. Цей цілий комплекс гомо-диктатури починається з гей-парадів. В народі говориться: „Дай чортові палець, то вхопить цілу руку!” Що п. Репс уявляє собі під терміном свобода слова? Відповідь: Що гомосексуалісти можуть брехати, обманювати, публікувати демагогічні статті та зводити беззахисних людей. Ніхто вже не має права виступати проти них, захищати правду і справжні права більшості.
Запитуємо: Якою є свобода ЗМІ у ЄС? Відповідь: якщо би хтось хотів захистити свою дитину від пропаганди і збочення гомосексуалістів, жодної свободи не доб’ється, – щоб всім це було ясно. Геї впроваджують диктатуру, де вже немає жодної свободи слова, ані жодної свободи сумління, ані жодної свободи для прояву християнського життя.
Лицемірно звинувачують міліцію у порушенні прав і свобод. Цим застрашують і представників міліції. Чому? Щоб міліція боялася їх карати, коли дійде до порушення порядку і законів України, тому що вони – гомосексуалісти – це упривілейована наднародна каста.
Цитата: „Україна в очах Парламентської асамблеї Ради Європи вже досягла значних успіхів у захисті особистих свобод і прав громадянина, – сказала п. Репс.”
„…досягла значних успіхів…” Коментар: Напевно „значним успіхом” в очах п. Репс є те, що українські делегати, які з 27 по 30 квітня були на парламентській асамблеї Ради Європи у Страсбургу, не виступили радикально проти гомосексуальної пропаганди, на відміну від Росії, Польщі, Молдавії, Італії та Вірменії. Українські депутати мовчали, це п. Репс сьогодні трактує як успіх.
„…у захисті особистих свобод і прав громадян…”. Коментар: Якщо гей-активісти за допомогою збоченої пропаганди у школах призведуть молодь до гомосексуалізму, то цим полонять весь народ до цього рабства нової доби. Подібно колись колонізатори привезли тубільцям горілку і зробили з начальників племен рабів алкоголю, а тоді маніпулювали ними згідно зі своєю волею. Гомосексуалізм порушує психіку людини, робить її цинічною, егоїстичною, він пов’язаний з поширенням венеричних хворіб, насамперед СНІДу, пов’язаний з наркотиками, психічними депресіями та самогубствами. Тому українські закони „про захист особистих свобод і прав громадян” включають і захист перед гомосексуальною освітою та інфікуванням молоді. На жаль, п. Репс розуміє права та свободи зовсім протилежно до всієї логіки, і то на користь збоченої меншості для поневолення більшості народу. Вона не розуміє, що природні і справедливі закони не надають злочинцям права вільно робити злочини, але захищають беззахисних від злочинців. Її інтерпретація„особистих свобод і прав” є обманом, маніпуляцією і перекрученням їх правдивої суті.
Цитата: „Якщо ці обвинувачення правдиві, ми хочемо наголосити на тому, що Рада Європи ніколи не змириться з такими серйозними порушеннями прав і свобод людини”.
Відповідь: пані Репс тепер лицемірно посилається на сконструйовані заяви, подані групкою гомосексуалістів, щоб могти лицемірно звинувачувати цілу Україну у порушенні прав і свобод. Звертаємо увагу, що права і свободи в інтерпретації п. Репс поставлені догори ногами.
Цими декількома заявами маніпулює і застрашує цілу українську владу і ставить її на лаві підсудних, при чому сама признає, що зовсім не знає, чи вони правдиві. Пані Репс погрожуючи вимагає, щоб влада змінила свої природні та моральні позиції, своє логічне думання і відкрила Україну диктатурі гомосексуалістів.
Цитата: „…в разі, якщо подібні заяви громадських організацій підтвердяться, всі винні в допущених порушеннях прав людини в Україні будуть покарані”.
Коментар: Дивуємося дерзкістю п. Репс, яка без конкретних порушень законів України вже погрожує незалежній державі та застрашує владу, що всі відповідальні будуть покарані. З просуненням гомо-диктатури в ЄС вже жодні справжні права на охорону дітей, сім’ї і християнства не існують. Тут найперше мали би бути покарані ті, які впровадили такі закони, що карають беззахисних жертв, а захищають гомосексуальних злочинців. Як може вимагати покарання у чужій державі згідно злочинних гомосексуальних законів, які суперечать людській природі, етиці та моралі, і яких, ще й до того, Україна не прийняла? Україна не є і віримо, що ніколи не буде під диктатурою ЄС з цими протиприродними законами. Пані Репс має на меті створити враження дискримінації гомосексуалістів, а тоді за допомогою міжнародного тиску з ЄС змусити Україну прийняти протиприродні закони, які все були б на шкоду беззахисним громадянам України. Тоді ця гомосексуальна гидота була би немилосердно нав’язана через т.зв. гомофобні закони, зруйнувала би цілий народ і стягнула на нього прокляття.
Цитата: „Зі свого боку співдоповідач моніторингового комітету ПАРЄ Ренате Вольвенд додала, що це питання обговорювали з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим”.
Коментар: Її розмова з прем’єр-міністром має створити враження, що він з її псевдо-політикою погоджується, а це – маніпуляція та демагогія. Відомо, що прем’єр-міністр є гарантом здорових моральних засад України і ніколи не виступав як захисник чи навіть пропагатор гомосексуальної гидоти.
Цитата: „Вольвенд наголосила, що наступна місія співдоповідачів ПАРЄ має намір відвідати Україну у вересні поточного року. Під час майбутнього візиту особливу увагу зосередить на дотриманні прав людини і свободи слова”.
Коментар: Пані Вольвенд поступає ідеологічно та демагогічно згідно ефективного сценарію. Спочатку, в березні і квітні цього року на українську делегацію у Страсбургу був здійснений тиск і цілеспрямовано нав’язувалися особисті та приятельські контакти з деякими членами делегації. 5.06.2010 відбулася конференція у Ялті з наміром пропаганди гомосексуалізму та гендер. 11.06.2010 відбулася зустріч у Києві, де вже ЄС зобов’язав Україну до „співпраці” сумою 14 мільйонів євро і одночасно прийшла авторитетна перевірка з метою застрашити і викликати враження, що Україна є якимось злочинцем, який тепер мусить боятися. З цієї позиції п. Вольвенд встановлює конкретний термін, щоб за допомогою страху і фінансів змобілізувалися також і мас-медіа України, щоб розпочали міняти думання неінформованих громадян в області гендер і гомосексуалізму. Якщо влада не дозволить шкідливу пропаганду, тоді розпочнеться кампанія, начебто в Україні порушуються права людини і не дотримується свобода слова. Тоді з цього зроблять демагогічні висновки, що т.зв. не залишається нічого іншого, ніж дати «дискримінованим» гомосексуалістам в Україні їхні закони, яких цим способом доб’ються, щоб тоді могли дискримінувати ними цілу Україну. Знову – маніпуляція і лицемірство. Більше того, запитуємо: Чи до цього сценарію зломлення моральності України не належить також і запрошення президента Януковича американським президентом Обамою, який пропагує гендер-революцію та гомосексуалізм? Пані Репс, пані Вольвенд і ті, які є за ними, добре знають, що найбільшою перешкодою для просунення гомосексуальної епідемії є теперішній президент В.Янукович. Тут справді йдеться про духовний і психологічний бій, який усвідомлюють собі тільки деякі люди. Вирішальну роль тут відіграють молитва і покаяння.
Що стосується т.зв. перевірки у вересні, то пропонуємо цій жінці іншої сексуальної орієнтації, щоб найперше пройшла усі держави Євросоюзу, досліджувала і захищала права, однак, не гомосексуалістів, але тих, яких вони дискримінують. А також пропонуємо їй, якщо вона появиться в Україні, щоб здала звіт, як ці права додержуються в ЄС. Це буде перше запитання, якого вимагаємо від неї. Однак краще було б, щоб п. Репс та п. Вольвенд вже на Україну не приїжджали.
Пропонуємо п. Вольвенд та п. Репс, щоб як співдоповідачі моніторингового комітету ПАРЄ до вересня здійснили перевірку дотримування прав людини в ЄС, а у вересні здали з цього звіт.
В ЄС свобода слова виглядає так:
1)      У Англії навіть на Різдво не сміють продавати християнську листівку з маленьким Ісусом у яслах. Але порнографія всякого виду, до того ж на християнських територіях, мусить в ЄС не тільки толеруватися, але прямо нав’язуватися.
2)      В ЄС вже у деяких державах заборонено, щоб духовні особи прилюдно ходили у церковному одязі. На противагу цьому, геї можуть прилюдно ходити по вулицях у екстравагантному одязі чи навіть голі і явно демонструвати содомський гріх навіть перед малими дітьми. Яка тут є свобода і які права?
3)      За наказом суду ЄС італійці змушені зняти усі хрести і релігійні символи зі шкіл та лікарень, хоча вони пов’язані з італійською культурою і майже двохтисячолітньою традицією. На противагу цьому, майже на всіх білбордах показано порнографію і ніхто не може вимагати жодного її обмеження. Яка свобода і для кого права?
4)      У Англії медсестру, за те, що носила на шиї хрестик, звільнили з роботи. Хоча вона зверталася до різних судів, все ж таки програла. На противагу цьому, сатаністи явно носять перевернений хрест, як насмішку з християнства. Яка свобода і для кого права?
5)      Швецького пастора, який на проповіді сказав, що гомосексуалізм – це гріх, посадили в тюрму. Де тут є свобода слова? Де тут є релігійна свобода?
6)      Один пастор в Шотландії проводив місії на вулицях і проповідував Євангеліє. Прийшла до нього одна жінка і запитала: „Чи гомосексуалізм є гріхом?” Він відповів, що так. Вона відразу ж викликала міліцію, яка затримала його і відвезла до в’язниці. Де тут є свобода слова і релігійна свобода? Релігійну свободу мають мусульмани, індуїсти, буддисти, але не християни. В ЄС йдеться про християнофобію.
7)      У Литві громадяни протестували проти гей-парадів, але тому, що гомосексуалісти судовим шляхом добилися т.зв. дозволу, то міліція прав більшості громадян вже не респектувала, а захищала групку геїв, які вносять збочені антицінності. Гомосексуалісти мали право на демонстрацію, але більшість литовського народу не мала права на акцію протесту. Яка є тут свобода і які права?
8)      В Литві внесли вимогу прийняття законів на захист дітей від пропаганди гомосексуалізму. Більшість народу згодилася з цим. Однак, ЄС висловилася, що це дискримінує гомосексуальну меншину і тому заборонила прийняти ці закони. Яка це є свобода і які права? Гомосексуалісти мають право нищити, але діти і батьки не мають права захищатися.
9)      До якої безсильності і до якої безправності попали усі громадяни держав-членів ЄС, коли без них прийняли закони, які є проти них. Тепер, навіть якби проводили демонстрації день і ніч та вимагали своїх основних прав людини, це вже нічого їм не допоможе. Крім того, їх звинуватять у т.зв. гомофобії і покарають. Яка свобода і для кого права?
10)  Одна лесбіянка у Франції після того, як держава відмовилася надати їй право усиновити дитину, відкликалася до суду у Страсбургу. Страсбурзький суд змусив Францію заплатити їй відшкодування і дитину також мусіли їй дати. На противагу цьому, декілька сімей з дітьми мусіли емігрувати з Німеччини, бо інакше їм би забрали їх власних (не усиновлених) дітей. А це тільки за те, що батьки їх захищали перед пропагандою гомосексуалізму. Яка свобода і які права?
11)  В Англії вчительку, яка запропонувала матері, що помолиться за її хвору дитину, відразу ж звільнили з роботи. Пояснили це так, що вона начебто порушує свободу дитини. Однак, коли гей-активісти або вчителі-гомосексуалісти нав’язують гомосексуальну орієнтацію дітям та студентам, то караються їхні батьки, які їх захищають і цим допускаються т.зв. гомофобії. Що насправді є злочином? Батьки за захист своїх дітей караються, а гей-активісти за деморалізацію дітей охороняються законом. Яка свобода і для кого права?
Сподіваємось, що п. Вольвенд і п. Репс, ревізорки іншої орієнтації моніторингового комітету, перевірять крім цих і інші злочинні випадки в ЄС. Задля їх великої кількості вже не будуть мати часу не тільки у вересні, але й взагалі появитися в Україні, а й не тільки вони, але й інші ревізори іншої орієнтації.
На Заході є тотальне моральне запустіння, неморальність, злочинність і не існує для цього жодного моніторингового комітету. Однак лицемірно погрожують українській владі лише за те, що декілька домовлених гомосексуалістів подали штучні скарги на замовлення, у правдивості яких сумніваються самі „ревізори”. На цій основі погрожують і застрашують владу незалежної держави і одночасно маніпулюють Україною (14 мільйонів євро) з однією метою – впровадження гомосексуальних законів. На їх підставі хочуть підпорядкувати цілий український народ гомосексуальній диктатурі і таким чином привести до морального розвалу народу.

Немає коментарів: