понеділок, 4 липня 2011 р.

СНІД і гомосексуалісти. (І частина)



СНІД – відносно нова, далеко не до кінця вивчена медициною світу хвороба, яка зустрічається і смертельно уражає лише людей. Людина є єдиним резервуаром, джерелом та носієм ВІЛ/СНІД –інфекції. Проведені лабораторні та експериментальні дослідження доказами, що зараження тварин (шимпанзе та ін.) кров’ю людей хворих ВІЛ/СНІД не спричиняє виникнення тяжких хворобливих процесів і не приводить до смерті. У деяких випадках у заражених тварин спостерігались легкі прояви хвороби і у всіх – 100% одужання. Тобто, тварини не хворіють і не є сприйнятливі до ВІЛ/СНІД. Чому така доля випала на людство хворіти “чумою ХХІ ст.”? “”
Уперше симптоми ВІЛ-інфекції виявлені і описані у чоловіків-гомосексуалістів(Африка, США – 1981-1982 роки). Збудником на той час вважався вірус, який не ідентифіковано по нинішній день. Вивчення проблеми ВІЛ/СНІДу протягом 28 років привело до що раз більшого сумніву про його вірусну природу.
Статистика показує, що СНІД зареєстровано у людей, що практикують гомо- і бісексуальні зв’язки, і в наркоманів (у меншій мірі). Слід додати, що гомосексуалісти застосовують наркотики для подолання тяжких неврозів і глибоких депресій, що розвиваються у них досить часто. З тієї ж причини серед гомосексуалістів зростає зловживання алкоголем. Не зважаюючи на збільшення фінансування для вивчення проблеми ВІЛ/СНІДу та для лікування хворих на цю патологію, правдивим фактом є невпинне та прогресивне зростання кількості уражених та хворих. 90% це є чоловікии віком 28-45 років. З них 50-75% – гомосексуалісти, 20-30% – наркомани. За останні 10 років почастішали випадки цього захворювання у жінок та дітей.
У 2003-2004 роках 72% новозаражених на СНІД були чоловіки, що практикували гомо- і бісексуальні стосунки. На нині в Німеччині інфіковано СНІДом 60% гомосексуалістів, а в Канаді – 75%.
Достовірно відомими шляхами передавання ВІЛ/СНІДу є статевий зв’язок, через кров (переливання крові, її препаратів), від мами до дитини (під час вагітності, пологів, через грудне молоко), через трансплантацію органів.
ВІЛ/СНІД розвивається поступово. Його скритий період (період “дрімагочої інфекції”) – найбільш небезпечний для інфікування інших. Тривалість цього періоду залишається в медицині невідомою і спірною. Про ще більшу загрозу для зараження свідчить статистика про те, що чоловіки, практикуючі гомосексуальні стосунки, часто змінюють багатьох партнерів (100 і більше!).
Тривалість життя людей з гомо- і бісексуальними стосунками на 8-20 років коротша від середнього віку. Схильність до самогубства тих, які живуть у гомосексуальних стосунках, також набагато вища.
З моменту маніфестації СНІДу процес хвороби набирає прогресивно-агресивного характеру і триває до моменту смерті в середньому від 3 до 15 років.
Що лежить в основі злоякісного патогенезу ВІЛ/СНІДу? Відбуваються значні і незворотні порушення імунної системи, яка втрачає здатність захищати організм людини від дії різного роду інфекційних агентів (вірусів, бактерій, грибків, глистів, найпростіших ), від розвитку пухлинних процесів.
У структурі імунної системи найбільш важливими є кістковий мозок та лімфоїдна тканина. Тут утворюються та дозрівають клітини крові – Т-лімфоцити, В-лімфоцити, що відповідають за утворення та стійкість імунітету.
При ВІЛ/СНІДі – різко зменшується процес дозрівання та утворення Т- лімфоцитів, відбувається поступове та прогресивне їх руйнування. Створюється враження наявності в тілі людини «мітс //бомби сповільненої дії». Наростаючий дефіцит Т- лімфоцитів сприяє “вибуху” одної за одною інфекцій, або одночасно кількох, реінфекцій (повторення), а також їхнього хронічному перебігу. Виникають різні рідкісні інфекційні хвороби, що в імуноздорових людей минають безсимптомно і легко або й зовсім не виникають.
До групи СНІД-асоційованих інфекцій, які зустрічаються у тварин і передаються від них входить: токсоплазмоз, пневмоцитоз, криптоспоридіоз, туберкульоз, сальмонельоз, кампілобактеріоз, гельмонтози.
За статистичними показниками, хворі СНІДом, у яких виникає туберкульоз живуть у середньому не більше двох років. При СНІДі практично кожна інфекція уражає не одну, а кілька органів і систем, протікає довше, важче піддається лікуванню, ніж в імунокомпетентних // імуноздорових осіб. Кожна інфекція сама по собі поглиблює виснаження всього організму та імунної системи. Крім цього відбувається різного роду ураження нервової системи, інтелекту та психіки в сторону депресії, деградації особистості, зниження соціальної адаптації.
ЦМВУ та герпетична інфекція та гомосексуалісти (ІІ частина)
Друга група СНІД-асоційованих інфекцій зустрічаються лише в людини, передається лише від людини до людини при тісному контакті. Це є ЦМВУ та герпетична інфекція. Їх номінують, як СНІД-індекаторні хвороби, оскільки з’являються у людей лише з компроментованою імунною системою, спричиняють розвиток імунодефіциту. “Герпес” є однією з найбільш поширених інфекцій, що передаються статевим шляхом i при поцілунках. Вірус простого герпесу (ВГ-1) уражає слизову оболонку ротоглотки, ВГ-2 – статевих органів. Групою ризику при генітальному герпесі, як і при ВІЛ-інфекції, є повії, гомосексуалісти, а також особи з невпорядкованим сексуальним життям.
У 48-70% жінок з генітальним герпесом спостерігається переривання вагітності з невідомих причин. Ризик інфікування дитини від хворої генітальним герпесом вагітної жінки становить 40-50%. При герпетичній та ЦМВІ встановлено пряму залежність перебігу та завершення хвороби від повноцінності імунного статусу людини, наявності чи відсутності імунодефіциту.
Особливу увагу хочу звернути на цитомегаловірусну інфекцію, яка набуває все більшої актуальності і включена в групу “нових і таємних” інфекцій. Природна сприйнятливість людини до ЦМВІ дуже високa. У тварин не відмічається, експериментальної хвороби не виявлено. Вірус слабо вивчений та не ідентифікований (як і при СНІД). Діагностується за виявленням специфічних антитіл(аналогічно при ВІЛ/СНІД).
Наявність специфічних антитіл до ЦМВІ виявлено у 50% – 100% дорослого населення, при чому 50-88% у віці 15-19 років. Шляхи передачі є такі ж, як і при ВІЛ/СНІД – безсумнівною і доказаною є передача ЦМВІ при поцілунках через слину, через що цю хворобу називають “хворобою поцілунків”. Найчастіше і найбільш гігантські клітини виявляються у вивідних протоках слинних залоз, потім епітелії дистальних відділів нефрону (нирки), епітелії жовчних протоків (печінки), в епітелії епендими шлуночків головного мозку. Практично у всіх хворих на СНІД чоловіків – гомосексуалістів і наркоманів відмічаються прояви ЦМВІ, що можна пояснити з найбільшою ймовірністю як високою частотою попередньої інфікованості, так і переважаючими шляхами зараження через кров, сексуальні контакти. Титри антитіл до ЦМВ вищі у серопозитивних гомосексуалістів, ніж у серопозитивних гетеросексуалістів.
ЦМВІ серед багатьох інфекцій вірусної етіології за руйнівною дією на Т-лімфоцити уступає лише СНІДу. ЦМВІ зустрічається у 20-50% хворих на СНІД, у багатьох з них вона стає причиною смерті. У структурі опортуністичних захворювань на ВІЛ/СНІД, ЦМВІ стоїть на першому місці (35,7%).
Смертність від ЦМВ пневмонії від хворих СНІДом становить 75%. Пораження центральної нервової системи можуть виникати як у дорослих, так і у дітей, молодь у більшій мірі продуктивний характер з важливими неврологічними порушеннями.Дуже важливим є ураження печінки, очей, нирок. ЦМВІ найбільш часто спричинює переривання вагітності, вроджені вади розвитку плоду. Враховуючи здатність ЦМВ безсимптомно і тривало персистувати в організмі, слід підкреслити, що «хвороба поцілунків» є пусковим та ваговим чинником ВІЛ/СНІД-патології, вказує на високий процент і ризик зараження СНІДом (у осіб віком 15-19 років, 50-88% виявлено антитіл до ЦМВ) при практикуванні гомо- і бісексуальних стосунків. Доказана імунодепресивна (знижуюча) дія сперми на імунітет, але вищенаведені дані з науково-медичної практики свідчить про наступне.
Розпочаті ранні (з підлітково-юнацького віку) і часті інтимні відносини сприяють появі та розвитку імунодефіциту в скритій стадії (виявлення специфічних антитіл до ЦМВІ без ознак хвороби). Практикування гомо-і-бісексуальних стосунків в наступних роках стає нещадним бичем по імунній системі. Посилює згасання імунітету в таких осіб також застосовування наркотиків і алкоголю.
СНІД – хвороба молодого віку. Через збільшення захворюваності у контактних жінок почастішали випадки ЦМВІ, герпетичної інфекції, що різко впливають на зниження плідності, виношування дітей. Діти від хворих матерів на ЦМВІ, герпетичну індикцію помирають досить часто у ранньому віці (до 2-3х років).
Україна серед країн Європи займає останнє місце в народжуваності дітей. Молода генерація через ВІЛ/СНІД вироджується. Світова медицина не може винайти профілактичних і захисних середників від ВІЛ/СНІД патології.
Профілактика та захист вад «чуми ХХІ ст.» полягає в обов’язковому вихованню дітей, молоді, цілого народу, на засадах християнської моралі, дотриманих людьми правил та норм інтимних відносин згідно Святого Письма та морально-етичного кодексу про сім’ю. Підвищенню знань та культури в інтимній сфері життя людини і християнина, здоров’ю душі і тіла протиставлена широка система пропаганди еротичних реклам, фільмів, порнографічної-еротичної літератури, оголошень, демонстрацій, гей-активістів в населених пунктах, пропагування содомського гріха, незнання та не сприйняття людьми Божих вказівок щодо  сім’ї, обов’язків кожної статі (чоловіка і жінки) у сім’ї та суспільстві, їх покликання до створення сім’ї (чоловік + жінка), призначення статевих стосунків лише для продовження роду (тато + мама = діти), хибне і обманливе твердження про сприяння сексу здоров’ю і омолодженню організму.
Дуже важливим у боротьбі зі СНІДом є прийняття державних законів про захорону дітей, молоді і сім’ї від пропаганди гомосексуалізму, заборону реєстрованого партнерства та заборону усиновлення дітей гомосексуалістами, закону про обов’язкову морально-етичну поведінку в громадських місцях, про заборону аморальних фільмів, літератури, реклам і т.д.
Дуже необхідним є, щоб кожна свідома особа в ім’я Боже не залишилося байдужою в боротьбі з аморальністю та сексуальною розбещеністю, гомосексуалізму та наркоманії, що сприяють вимиранню нації.
Тільки подолавши гомосексуалізм і розпусту можливо подолати поширення СНІДу, призупинити геноцид народу!

Немає коментарів: