понеділок, 4 липня 2011 р.

У шведському дитсадку дітей називають «воно» і готують до содомії


У шведському дитсадку Egalia скасували слова «хлопчик» та «дівчинка» і називають дітей словом, що не позначає статі. Також в садку пропагують гендерну рівність та читають дітям книжки про гомосексуалістів.

Співробітники дитячого саду намагаються уникати займенників «він» і «вона». По-шведськи «він» – han, «вона» – hon. Щоб уникнути цих займенників, вихователі використовують безстатеве слово hen. Хоча в класичній шведській мові це слово відсутнє, але в жаргоні деяких гомосексуалістів і феміністок воно використовується.
Щоб діти не «впадали в гендерні стереотипи», вихователі приділили особливу увагу підбору нових дитячих книг, а також виду і кольору іграшок.
Дитячий садок, що функціонує за рахунок бюджету, відкрився в 2010 році в Содермальмі, відомому своїм лібералізмом районі Стокгольма. Завідуюча Райалін вказує, що її завдання – створити обстановку, сприятливу до гомосексуалістів, лесбіянок, бісексуалів і транссексуалів. Тому дітям вона дає читати такі книжки, як, наприклад, історію про двох самців-жирафів, які переживали, що не можуть мати дітей, поки не знайшли кинуте крокодиляче яйце. Та й майже всі книги в цьому дитячому садку розповідають про одностатеві пари, самотніх батьків і дітей-сиріт. Виключені такі казки, як «Білосніжка» або «Дюймовочка».
Деякі батьки стурбовані, вважаючи, що процес зайшов занадто далеко, і діти, покинувши дошкільний заклад, виявляться дезорієнтованими в реальному світі.
У Швеції дозволено одностатевим парам брати на виховання дітей. Держава виділяє грошові суми на наукові дослідження проблеми гендерної ідентифікації.
За матеріалами: ТСН


Немає коментарів: