четвер, 6 жовтня 2011 р.

Сенатор штату Оклахома: гомосексуалізм гірше тероризму



Сенатор штату Оклахома Саллі Керн (Sally Kern) заявила, що гомосексуалізм представляє більшу загрозу для Америки, ніж тероризм, – повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org.

Цю думку вона висловила у своїй книзі під назвою«Побити камінням Саллі Керн: Ліберальні атаки на християнський консерватизм і чому ми повинні бути стійкими»(“The Stoning of Sally Kern: The Liberal Attack on Christian Conservatism and Why We Must Take a Stand”) . 
Обговорюючи в серпні свою книгу з Петером ЛаБарбером (Peter LaBarbera), президентом організації «Американці за правду про гомосексуалізм» (“Americans for Truth about Homosexuality”), автор уточнила свою позицію. «Якщо навіть подивитися з практичної точки зору: що знищує більшу кількість людей? Терористичні атаки чи СНІД? За останні 20 років, в Америці сталося близько трьох терактів, які забрали життя 5 000 осіб. В цей же час сотні тисяч помирає через СНІД. Так яка загроза більше? »- зазначила Керн.
Під час своєї дискусії з ЛаБарбером вона також поділилася своєю думкою про введення гомосексуалізму в школи.
«Кожен день молоді люди піддаються атакам в школах, фільми, музику, по телебаченню, в магазинах, журналах. Їм кажуть, що «гомосексуалізм це нормально і природно». Це те, з чим вони мають справу щодня. На щастя, ми не стикаємося з терористами кожен день, але саме про це я і говорю », – підкреслила автор.
«Це небезпечніша ніж тероризм, бо гомосексуалізм руйнує моральну стійкість цілої нації, – впевнена Керн. – Ми як нація були засновані на релігії і моральності, і якщо ми приберемо ці принципи з нашого суспільства, то втратимо те, що робить нас великою нацією. Ми більше не будемо доброчесними людьми, а без гідності наша нація не виживе ».
Джерело: Мегапортал invictory.org

Немає коментарів: