четвер, 6 жовтня 2011 р.

Політичний путч на Україні або нова спроба знищення українського народу?!!



Новим законодавством, що пропихає гендерну рівність і постійним повторюванням словосполучень гендерна політика, гендерна освіта, гендерна програма, гендерна культура і гендерні стереотипи в Україні має змінитися погляд людей, на людську природу і стать. Промиванням мозків і прийняттям слова гендер до політичного словника депутатів в Україні має здійснитися найбільший злочин усієї її історії. І цей злочин мають виконати самі українці. Як?

ЄС переконав групу український політиків, що треба боротися за гендерну рівність між чоловіком і жінкою. У чому полягав трюк обманця і злочинця, який їх переконав? Увесь трюк криється в єдиному слові – ГЕНДЕР! Природно, що українські депутати в 2006 році взагалі не здогадувались про те, який справжній зміст цього слова. Тобто існує рівність і гендерна рівність. Між ними є велика різниця. Рівність між чоловіком і жінкою сучасне українське законодавство гарантує. Так само гарантує охорону жінки від насильства і всі її права. Отже, чому мусимо впровадити гендерну рівність???
І що конкретно ховається за тим словосполученням???
Уже в 90-х роках слово гендер замінило слово стать (sex) у політичному словнику ООН і ЄС. Від тоді це слово мало катастрофічний вплив на всі економічно розвинуті західні країни. Зі словом гендер поєднана конкретна небезпечна теза. Її ціль і зміст ми намагатимемось пояснити в полегшеній, сатиричній формі
Теза гендер у сатиричній формі: Мала група “надлюдей” стверджує, що у своєму культурному і соціальному розвитку людство начебто створило гетеросексуальний погляд на людину. Це означає, що, на їхню думку, людство на основі “фальшивих упереджень” почало ділитися на чоловіків і жінок. Цей поділ, згідно цих “надлюдей”, – страшна і неприпустима дискримінація. Тому мусимо цілковито змінити погляд на людину, її природу і стать. Вони стверджують, що більше вже не можемо приймати факт біологічної і фізіологічної відмінності чоловіка від жінки. Ця відмінність, яка є видима одразу після народження людини, є для них найбільшим злочином № 1. Тому “надлюди” роздумували, як усунути цей “нелюдський злочин” поділу людей на чоловіків і жінок згідно реальної будови тіла. Їх обурювала думка, що чоловік є чоловіком тому, що має природу, відмінну від жінки. А ще й до того має інший гормональний склад, іншу психіку, а на кінець – інші статеві органи, відмінні від жіночих. Це обурення призводило їх до шаленства, їх поїдала думка: “Все ж неможливо, щоб з цим не вдалося нічого зробити”. І одного дня хтось з них був осяяний гендер-тезою, наче блискавкою з пекла.
Від сьогодні людство є біологічним родом” = “біологічний гендер” – це означає, що поділ людей на чоловіків і жінок на основі призначення їхніх статевих органів і природних відмінностей скасовується. Тепер, оскільки ми є” біологічним родом, причому двостатевим, то кожен може обрати собі ким бути: чоловіком чи жінкою. Це залежить від того, ким він себе почуває або як йому подобається! Якщо чоловіком – то чоловіком, якщо жінкою – то жінкою. Не будемо йому забороняти. Однак, мусимо добитися того, щоб всі люди таким способом думали, і не мали права такого думання ані боятися,ані критикувати, ані заперечувати!!!.
Тому декілька прихильників цієї тези домовилися, що змінять мислення людей. Однак, вони знали, що якби подали свою тезу такою, якою вона є, то ніхто здорово мислячий не прийняв би її, а тим більше ризикували б, що за таке збочення їх принаймні відправлять у психлікарню.
Вони швидко придумали, як це реалізувати: На землі є дуже малий відсоток людей, які своїм сексуальним способом життя заперечують, що чоловік є створений для жінки, а жінка для чоловіка. Вони заперечують, що впорядкування статевих органів пристосоване для співжиття чоловіка і жінки, і призначене на продовження людського роду. Оскільки такі люди затверділі у своєму переконанні, то їх вдасться використати як “доказ”, що людина має у своїй природі різні види сексуальної орієнтації. Тоді прихильники “гендер-тези” закликали геїв і лесбіянок вийти на вулиці, щоб вони виразили своє незадоволення суспільством, яке не приймає їхнього сексуального збочення. Однак, гендеристи мали багато грошей і впливових людей. Вони підключили цілий штаб мас-медіа, щоб створити в суспільстві переконання, що люди з сексуальними відхиленнями є покривдженні і що з цим треба щось робити.
Вони постійно “обробляли” мислення людей новими і новими історіями, фільмами, передачами та гей-парадами. Це їм вдалося – мислення людей помалу змінювалося і нетрадиційна сексуальна орієнтація для багатьох стала нормальною. Тих, які виступили проти, поступово психологічно знищували. Більшість людей залишались байдужими і говорили: Це мене не стосується”.
Коли гендеристам вдалося використати культурну зброю, то взялися за політичну. Вони систематично викликали в політиків фальшиве співчуття: “Мусимо захищати людей іншої орієнтації, чи ж не бачите, які вони бідні і переслідувані? Це ж неприпустимий злочин, щоб 98% людського населення стверджували, що лише вони мають природні статеві стосунки. Це – гомофобія!”
Вистачило б знайти одну державу, де план боротьби з гомофобією можна було б зреалізувати. Це був би прецедент, наче пролом в дамбі. Вони думали:
– Так, як не зупиниш воду, що витікає з дамби, так не зупиниш і нас з нашими планами.
Тоді знайшли малу державу, яка підходила для реалізації їхньої мети. Так, як менеджер досліджує ринок, так і вони дослідили ринок душ:
– Хто буде протистояти? Християни! Вони ж бо постійно тримаються Біблії і закону їхнього Бога, постійно стверджують, що Бог створив людину, і сотворив її “чоловіком та жінкою”. Не перестають стверджувати, що це їхній Бог надав людському тілу плідність, і що це Він наказав людям розмножуватись і наповняти землю. Ще гіршим є те, що вони постійно повторюють, що їхній Бог називає гомосексуалізм “гидотою”, і за це сексуальне збочення покарав два міста: Содом і Гоморру. Що з ними робити? Обдуримо їх, здеморалізуємо, навчимо їх любити те, що вони називають гріхом, а тоді вони зроблять саме те, чого хочемо ми, надлюди.
Після багатолітніх зусиль їм цей план вдався. Держава узаконила гомосексуальні пари! Хто б хотів противися – в тюрму. Дамба прорвалася… Держава за державою почали приймати закони про гомосексуальні пари і гомофобію. Оскільки таким людям не народжуються діти (і не можуть  народжуватися), то держава дозволила їм усиновляти дітей і тиранізувати їхню дитячу природу твердженнями, що не потребують мами, бо мають двох “татів”! Або що не потребують тата, бо мають дві “мами”! Тисячі психічно скалічених дітей стали жертвами цієї гендер-тези. Коли людство було вже досить занурено до блювотиння цих надлюдей, то вони вийшли з цілою тезою гендер. Людям, які того бажають, дозволяють записувати в паспорт, є вони чоловіком, чи жінкою, згідно того, як їм це здається. Законом установили, що коли б хтось стверджував, що співжиття чоловіка і жінки є єдино природним, і тільки це можна назвати сім’єю, то мусить бути засуджений за дискримінацію ЛГБТ (лесбіянки, гомосексуалісти, бісексуали ,трансверсити),– нових людей біологічного роду. А коли у такому світогляді схоче виховувати дітей, то через ювенальні суди буде змушений віддати своїх дітей у руки цих гендер-людей дляправильного виховання. Якщо це комусь не сподобається – покарання штрафом, або й до тюрми!
– Ми не стерпимо опору! Від сьогодні сексуальні і патологічні збочення, – пардон, тобто орієнтація ЛГБТ – на основі закону є на тому самому рівні, що й стосунки чоловіка і жінки, – надлюди тішилися, що їм вдалося звершити діло погибелі в малій частині світу. Але голос з нижчих частин землі не давав їм спати, повторюючи: “Цілий світ мусить бути гендер”. З новою пекельною силою вони взялися далі реалізовувати свій план.
– ЄС буде нашим оплотом – так гендер пропхали до т .зв. хартії прав людини ЄС і до Лісабонської угоди. Підставним гаслом гендер-тези є антидискримінаційні закониабо, правильніше, дискримінаційні закони?! Залежно, з якого боку дивитися і від того, на чийому боці стоїте. Піднесені фрази про толерантність щодня змінюють мислення європейців: “Чи ж ЄС не є найтолерантнішою державою, яка коли-небудь існувала? Ми толеруємо все, крім одного – щоб хтось не протистояв нашим тезам і планам.”
Про це вголос не говориться, хоча не є проблемою це побачити. Коли в Литві готували закон про охорону молоді від маніпуляції, щоб мас-медіа не змушували молодь мислити згідно політики ЛГБТ, то “найтолерантніший парламент у світі” – парламент ЄС – викрикнув на весь голос: “Литва, зупинись! Куди ідеш? Куди котишся? Ти хочеш заборонити, щоб ми з твоєї молоді зробили гендер-людей!!! Цього робити не можна, ми це тобі не дозволимо. Пам’ятай, що через Лісабонську угоду ти віддала свою незалежність, ти вже не є вільною. Ти вже наша і мусиш робити те, що хочемо ми. Твої діти мусять бути гендером!!!”
На жаль, українські депутати, задурені ЄС, несвідомо зі словом гендер прийняли збочену політику, яка стосується т.зв. сексуальних меншин. На самому початку формування гендерного законодавства в 2006 році ніхто навіть не здогадувався, куди це штовхає Україну. Оскільки ці закони впроваджуються методом поступових кроків з постійним наголошуванням на правах жінки і правах дитини з допомогою мас-медіа, було надзвичайно важко спочатку відмаскувати політичний обман ЄС.Якщо хочемо знати, які плоди приносить гендер-законодавство, то мусимо подивитися на його реалізацію в ЄС. Факти свідчать про катастрофічні наслідки, які видно на молоді, сім’ях, стані суспільства і особливо на тих, які цінують здоровий стиль життя, повний родинних цінностей, як і на тих, які люблять Божі закони і свого Бога, Ісуса Христа.
Не дозволь, щоб Україна стала гендерною!!!

Немає коментарів: