четвер, 6 жовтня 2011 р.

Сербського митрополита збираються судити за правду, сказану про содомітів



Уповноважений з прав людини в Сербії Невена Прусіц закликала митрополита Сербської Православної Церкви принести публічні вибачення у зв’язку з його критичними висловлюваннями на адресу содомітів.

Вона заявила, що митр. Амфілохій може постати перед судом, якщо не принесе вибачень перед лесбіянками, педерастами, бісексуалами і транссексуалами.

Минулого року в жовтні  єпископ піддав різкій критиці  представників секс-меншин.
За кілька днів до параду содомітів 10 жовтня 2010 митрополит в інтерв’ю журналу “Печат” сказав: «гей-парад на вулицях Бєлграда і вулицях будь-яких інших міст являє собою насильство і як такий неприпустимий. Нехай ці слова будуть сприйняті як звернення, в першу чергу, до самих учасників гей-параду, щоб вони припинили свою насильницьку пропаганду, яка піддає небезпеці їх самих і викликає інших на аналогічне насильство …
Чи може безплідна любов бути істинною любов’ю? А саме такою, безплідною, є любов мужеложська, гей-лесбіянська, не посяде і не здатна успадкувати Царства Божого саме тому, що млява і безплідна (пор.: 1 Кор. 6: 9) …
Організація так званого “Параду гордості”, вперше у світовій історії виключно на території, що знаходиться на вершині розвитку євро-американської цивілізації, чи не є ознакою її загибелі? Цікаво би було з’ясувати з точки зору психологічної та антропологічної, що ховається за самою назвою “Парад гордості”. Чи не ховається насправді за цим словесним тріумфом і хвалькуватість громадського демаршу “гей-парадистів” внутрішнє страждання, відчай і печаль учасників параду? Чи не клоунський це крик з-за втраченого моральної і духовної рівноваги, буттєвої нестабільності? Здорова і справжня любов ніколи не мала і не матиме потреби для таких зовнішніх хвастощів, нав’язування і ефектів. Підсвідоме розуміння того, що цей безплідний ерос веде до смерті і знищенню, що його природа самогубна й перекручена, чи не примушує гей-парадистів до втечі від себе, втечі від краю прірви, над якою вони танцюють танець смерті? Така любов являє собою наркоз, найнебезпечніший вид наркотиків. Не можна ніколи упускати з уваги вічний образ Содому і Гомори: ці міста і люди, що жили в них, знищені, згоріли в сірці і вогні саме тому, що перетворили природне єднання чоловічого і жіночого в протиприродне (пор.: Рим. 1: 26). Кінець їх – Мертве море».

Немає коментарів: