четвер, 6 жовтня 2011 р.

Французи намагалися вивезти з України двох непритомних немовлят



Двох дівчаток віком приблизно по 2 місяці намагалися незаконно вивезти з України. Немовлят виявила спільна оглядова група прикордонників та співробітників митниці у пункті пропуску «Лужанка» у Закарпатській області.
Як повідомили у Відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України, сьогодні о 07:00 під час перевірки кемпінг-фургона «Мерседес», яким виїжджали з України 38 – і 66-річний громадяни Франції – батько і син, – прикордонники помітили, що водій сильно нервує.
З цієї причини «будинок на колесах» направили на поглиблену перевірку. Немовлят знайшли у ящиках для речей під диваном. Дівчатка були непритомні, можливо, під дією медичних препаратів, і не реагували на зовнішні подразники. Лікарі «швидкої допомоги», яких викликали прикордонники, встановили, що діти живі, повідомляє «УНІАН».
66-річний водій надав два свідоцтва про народження, видані у Києві, у яких зазначалося, що батьками немовлят є громадяни Франції. Тепер обставини правопорушення з’ясовуються. Про інцидент поінформовані підрозділи СБУ і МВС.

Немає коментарів: