четвер, 6 жовтня 2011 р.

Що приховують від українців ідеологи гендерної рівності ??!!



Вершиною зради українського народу є впровадження пакету законів про гомосексуалізм, гендерну рівність і ювенальну юстицію. Культура ЄС відома своїм декадентством і збоченням. Є питанням, чому хтосьхоче просунути в Україні ті самі збочення через закони.
 Найгіршим є те, що той, хто впроваджує ці закони, робить це в ім’я боротьби за рівність можливостей чоловіків і жінок, в ім’я боротьби за охорону дітей. Однак, ці поняття і терміни приховують жорстоку правду, яка постійно замовчується. Мета – прийняти закони без того, щоб хтось встиг усвідомити, яка суть цих законів.
У часописі Європа-Україна, Ч.2, відкрито пропагується гендерна рівність як дорога до більш цивілізованого суспільства, що гарантує вступ до ЄС і подолання стереотипів. Однак, що приховали від українського народу ідеологи гендерної рівності?
Слова гендер і гендерна рівність поєднані з цілою ідеологічною системою, яка почала практично реалізовуватися в 90-х роках. На двох світових зустрічах про популяцію і жінок 1994 і 1995 років, феміністичні кола просунули заміну словастать (sex) новим словом гендерОднак, за цим словом вже приховувалась нова збочена теза”, яка досі не існувала в жодному людському суспільстві, навіть у найбільш розбещеному. Жоден здоровий розум не може прийняти цю тезу. Звідки бере коріння ця теза?
На світі є певний малий відсоток людей, які не приймають власну природу і стать, що її дістали ще в материнському лоні. Неприйняття власної природи і статі є певним видом духовного і психічно патологічного відхилення, з якого можна вилікуватись. Це відхилення на практиці проявляється у різних збочених сексуальних орієнтаціях: лесбійських, гомосексуальних, бісексуальних, транссексуальних. Доведено, що цей стан людей можна вилікувати їхнім наверненням, молитвою і покаянням.
Однак, політичні кола спричинили те, що в США і ЄС пропхалася теза гендер, яка реальний факт існування чоловічної і жіночої статі та природи називає дискримінацією людей, які мають проблему з неприйняттям своєї статі. Наслідком їхніх зусиль стало твердження, що людина є “двостатевою”, хоча це неможливо довести науково.
Факти свідчать якраз про протилежне, тобто ясно підтверджують існування чоловічої і жіночої статі, задане фізичною і біологічною конституцією людського організму.
На основі згаданої гендер-тези у певних політичних колах стверджують, що людина начебто має право обрати, ким бути: чоловіком чи жінкою. Тому ці ідеологи й політики поставили сексуальні збочення, патології ЛГБТ на той самий рівень з природним і здоровим сексуальним стосунком чоловіка і жінки в сім’ї!
Цю хвору тезу, на жаль, пропихають з допомогою т.зв. антидискримінаційних законів.
Наслідок є жахливий!
На жаль, західна культура цей факт навмисне не хоче бачити і схиляється до абсурдних рішень цієї проблеми. У лікарнях усім бажаючим роблять хірургічні операції з усунення їхніх геніталій лише тому, щоб заспокоїти їхнє патологічне відхилення. Наслідком є поглиблення психічної кризи тих людей. Ні хірургічно, ані жодним іншим способом неможливо зробити з чоловіка жінку і навпаки. Гормональний склад чоловічого мозку кардинально відрізняється від складу жіночого мозку, так що їх неможливо замінити. Так само психіка чоловіка відрізняється від психіки жінки. Цей факт є питанням природи, яку мають приймати і шанувати всі люди, принаймні здорові. Існування чоловічої і жіночої природи не є жодною дискримінацією, але даром від Бога.
Блаженний кожний чоловік, який прийме свою природу і проживе свою сексуальність у здоровому і стабільному сімейному стосунку. Це саме стосується і жінки.
Та ідеологи зі заходу мають іншу думку, пропихають фальшиве вирішення сексуальних відхилень малої групи людей. Яке? Через законодавство змушують цілі народи думати способом цих хворих людей.
Яке рішення? Молися і активно захищай Україну від цієї ідеології, яка нищить все здорове і вже має на совісті життя багатьох людей

Немає коментарів: